sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Campania de informare derulată de Ministerul Afacerilor Interne „Alege să fii corect!” a ajuns la Sebeş

Campania de informare derulată de Ministerul Afacerilor Interne „Alege să fii corect!” a ajuns la Sebeş

Publicat în 25.11.2016 la ora 14:57

alege-sa-fi-corect-2016-sebesÎn curzul zilei de ieri, 24 noiembrie 2016, mesajul campaniei “Alege sa fii corect!” a fost transmis şi cetăţenilor din municipiul Sebeş în cadrul unei acţiuni de informare ce s-a desfăşurat în zona pieţei agroalimentare.

Poliţiştii au discutat cu cetăţenii, i-au informat cu privire la contravenţiile şi infracţiunile specifice campaniei electorale şi le-au înmânat fly-erele campaniei.

Alegătorii au fost sfătuiţi să deţină documente de identitate valabile, să nu accepte mita electorală şi să respecte confidenţialitatea votului.

Informaţii de background:

În contextul organizării alegerilor parlamentare din 11 decembrie, în perioada 11 noiembrie – 11 decembrie, MAI desfășoară, la nivel național, campania de informarea cu privire la principalele prevederi legale referitoare la exercitarea dreptului de vot „Alege să fii corect!”.

În judeţul Alba, în afara promovării mesajului campaniei prin mijloacele media, lucrători ai poliţiei, jandarmeriei şi pentru situaţii de urgenţă desfășoară activități direct în rândul publicului țintă, respectiv persoanele cu drept de vot.

Facebook 

Campania de informare derulată de Ministerul Afacerilor Interne „Alege să fii corect!” a ajuns la Sebeş
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.