sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » “Ca cetăţean al municipiului Sebeş, mă declar profund dezamăgit de atitudinea unor aleşi locali!”

“Ca cetăţean al municipiului Sebeş, mă declar profund dezamăgit de atitudinea unor aleşi locali!”

Publicat în 15.10.2013 la ora 14:00

Gheorghe Feneser

Potrivit prefectului Gheorghe Feneşer, “la prima vedere, votul exprimat în şedinţa din 8 octombrie 2013, de consilierii locali din Sebeş, prin care s-a aprobat vânzarea terenului dorit de reprezentanţii Zewa, pentru realizarea investiţiei de 120 de milioane euro şi, implicit, crearea a peste 100 locuri de muncă este favorabil acestui proiect.

Dacă analizăm mai bine situaţia, ne dăm seama că, de fapt, investitorului i s-au pus piedici birocratice clare, i se cer tot soiul de documente, a căror întocmire e destul de greu de realizat până la data licitaţiei publice. Ca prefect, nu comentez hotărârea adoptată de către aleşii locali, pentru că aşa cum am mai spus, autorităţile locale au dreptul să trateze cum vor problemele comunităţii”. Prefectul Feneşer ne-a declarat că nu poate rămâne indiferent la problemele comunităţii: “În calitate de cetăţean al municipiului Sebeş, fiind şi unul dintre cei 2.308 de semnatari ai iniţiativei privind aprobarea de către Consiliul Local a vânzării terenului şi a sprijinirii investiţiei Zewa, atât de importante, mă declar profund dezamăgit de atitudinea unora dintre aleşii locali. Nu aveam nevoie, nici eu, nici ceilalţi locuitori ai Sebeşului, să ni se astupe gura cu un vot favorabil, dat de formă, care nu rezolvă integral problema. Noi aveam nevoie să se înţeleagă că aeastă investiţie e necesară, la fel şi locurile de muncă pe care le garantează. Iar pe această cale doresc să îi informez pe domnii consilieri în cauză că am înţeles cu toţii cum stau lucrurile şi cum abordează ei o investiţie de care municipiul Sebeş are nevoie. Încă o dată, am încredere în determinarea investitorului şi în eforturile pe care este dispus să le facă pentru ca acest proiect să fie realizat la Sebeş. În acei aleşi locali, a căror abordare a dovedit o dată în plus cum înţeleg ei de bine să ne reprezinte interesele, mă tem că nu mai prea putem să avem încredere. Iar scuzele, de-a dreptul penibile, puse în mesaje publice, prin care se caută vinovaţi taman unde nu trebuie, printre angajaţii aparatului de specialitate al primarului, care şi-au făcut datoria, nu cred că încălzesc pe nimeni”.

Facebook 

“Ca cetăţean al municipiului Sebeş, mă declar profund dezamăgit de atitudinea unor aleşi locali!”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.