sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Bunuri în valoare de peste 400 de lei confiscate de polițiștii din Vințu de Jos de la comercianţii ambulanţi

Bunuri în valoare de peste 400 de lei confiscate de polițiștii din Vințu de Jos de la comercianţii ambulanţi

Publicat în 04.09.2014 la ora 16:34

Poliţițiștii din Vinţu de Jos, l-au depistat, ieri, pe strada Telman din comună, pe G.G., de 20 de ani, din comuna Conţeşti, judeţul Dâmboviţa, care efectua acte de comerţ ambulant.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii a rezultat că tânărul nu avea aviz de însoţire a bunurilor de uz casnic ce le oferea spre vânzare şi în pus nu deţinea autorizație pentru efectuarea de acte de comerţ.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comerţul iar bunurile de uz casnic (găleţi şi lighene), în valoare de 230 de lei, au fost confiscate.

În aceeaşi zi, pe strada Nicolae Iorga din comuna Vinţu de Jos, a fost depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Brad, judeţul Hunedoara, care oferea spre vânzare parfumuri, fără de deţine documente legale de provenienţă şi autorizație de comercializare.

Şi în acest caz, comerciantul a fost sancţionat contravenţional, în baza prevederilor Legii 12/1990 privind comerţul iar parfumurile comercializate ilegal, în valoare de 200 de lei, au fost confiscate.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Bunuri în valoare de peste 400 de lei confiscate de polițiștii din Vințu de Jos de la comercianţii ambulanţi
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.