sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Bianca Trif din Sebeș a obținut, după rezolvarea contestațiilor la Bacalaureat, cea mai apropiată notă de zece

Bianca Trif din Sebeș a obținut, după rezolvarea contestațiilor la Bacalaureat, cea mai apropiată notă de zece

Publicat în 10.07.2017 la ora 16:15

Cea mai mare notă a crescut la 9,70, în județul Alba, după contestații, după ce Bianca Trif, o elevă din Sebeș, a cerut recorectarea lucrării la limba și literatura română, unde inițial primise 9,10. Ea avea 10 la matematică și biologie vegetală și animală.

Una dintre cele mai bune absolvente ale Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, Bianca Trif, a depus contestație la limba și literatura română, unde inițial primise 9,10, fiind sigură că a făcut o lucrare mai bună.

Ea a cerut recorectarea lucrării cu toate că la matematică și biologie vegetală și animală luase 10 și nu ar fi avut probleme privind admiterea la facultate. Bianca Trif a absolvit specializarea Științe ale naturii.

Procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat 2017 a crescut, în județul Alba, de la 79,76%, la 80,6%, după contestații. Potrivit inspectorului școlar general adjunct al IȘJ Alba, Alexandru Dăncilă, dintre cele 714 de contestații, 372 de note au crescut, 304 de note au scăzut, iar 38 au rămas nemodificate.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 786 ori

Bianca Trif din Sebeș a obținut, după rezolvarea contestațiilor la Bacalaureat, cea mai apropiată notă de zece
4.5 (90%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *