sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Bețiv din Sebeş sancţionat contravențional de jandarmi după ce a făcut scandal pe stradă

Bețiv din Sebeş sancţionat contravențional de jandarmi după ce a făcut scandal pe stradă

Publicat în 27.01.2016 la ora 12:32

jandarmi-amenda-sebesUn bărbat din Sebeş, aflat în stare avanstă de ebrietete, a fost sancţionat contravențional de jandarmi pentru că a tulburat liniştea şi ordinea publică, după ce a făcut scandal pe stradă și și-a înjurăt un prieten care nu-l lăsa să spargă o vitrină.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “un echipaj de jandarmerie care executa o misiune de patrulare pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Sebeş a observat marţi, 26 ianuarie, în jurul orei 21.00, doi tineri care păreau să fie implicaţi într-o altercaţie. Apropiindu-se, jandarmii au constatat că unul dintre aceştia, părând a fi în avansată stare de ebrietate, se manifesta foarte zgomotos,  înjura şi încerca să lovească o vitrină a unui magazin.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul ca bărbaţii au consumat împreună băuturi alcoolice într-un local şi, pe drumul spre casă, unul dintre ei a devenit violent. A lovit coşurile de gunoi întâlnite în cale, a jignit trecătorii, a aruncat cu pietre şi tot timpul l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia pe prietenul său, care încerca să-l potolească.

Situaţia dintre cei doi s-a acutizat în momentul în care turbulentul a dorit să distrugă o vitrină a unui magazin, nefiind lăsat de celalalt, ocazie cu care au fost observaţi de jandarmi.

În urma intervenţiei echipajului de jandarmerie conflictul a fost aplanat, iar principalul vinovat, identificat ca fiind Dumitru C. (25 de ani), domiciliat în Sebeş, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Bețiv din Sebeş sancţionat contravențional de jandarmi după ce a făcut scandal pe stradă
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.