sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Berea Albacher Premium, premiată cu aur la World Selection 2016 organizată de Monde Selection Belgia

Berea Albacher Premium, premiată cu aur la World Selection 2016 organizată de Monde Selection Belgia

Publicat în 16.08.2016 la ora 11:08

bere-Albacher-la-06-lProdusul Albacher Premium 0,661 a primit distincţia Gold Award în cadrul renumitei competiţii internaţionale World Selection 2016 organizată de Monde Selection Belgia. Berea Albacher este produsă de compania Romaqua Group la fabrica din Sebeş, ce înglobează cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial, fiind unica de acest fel din lume.

Albacher este o bere din categoria premium, produsă exclusiv din ingrediente naturale. Datorită fermentării la temperaturi joase (sub 4°C), dioxidul de carbon este persistent, berea menţinându-şi prospeţimea şi perlajul un timp îndelungat şi după deschidere.

Ingredientele berii Albacher nu sunt diferite de cele ale altor beri (malt, apa, hamei si drojdie) decât prin calitatea și cantitatea folosită pentru prepararea sa. Malțul este obtinut din orzoaica de primavara sau de toamna, supusă unui proces de maltificare. Apa trebuie sa aibă calitațile apei de izvor, în timp ce hameiul, ingredientul ce da aroma berii, se va turna în momentul fierberii mustului de bere Albacher. Sunt doua categorii de hamei: amar (sau biter) și aroma, care se împarte la randul sau în mai multe categorii.

Fabrica de bere de la Lancrăm (Sebeș) a fost inaugurată în luna mai 2008. Construcția fabricii a început în iulie 2007, pe un teren de 25 de hectare. Investiția inițială a fost de 140 mil. lei.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.