sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Baza sportivă din Draşov, comuna Şpring a fost inaugurată. Teren de fotbal şi parc de joacă pentru copii

Baza sportivă din Draşov, comuna Şpring a fost inaugurată. Teren de fotbal şi parc de joacă pentru copii

Publicat în 24.11.2014 la ora 12:30

Un proiect edilitar important se apropie de finalizare în comuna Şpring. Baza sportivă din satul Draşov, comuna Şpring a fost cuprinsă în proiectul “Modernizare străzi în comuna Şpring, reabilitare clădire sediu Primărie Şpring, reabilitare clădire cămin cultural Şpring, înfiinţare bază sportivă în comuna Şpring, dotare cu utilaje de intervenţie a S.V.S.U.

DRASOV

Şpring, înfiinţare şi dotare centru de asistenţă după programul şcolar tip after school în comuna Şpring, judeţul Alba” demarat prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, Măsura 322. Proiectul a fost finanţat prin FEADR-PNDR, a cărui valoare totală a fost de 11.765.132 lei (2.772.132 euro). Moderna bază sportivă este menită să ofere tinerilor din comună o alternativă sănătoasă pentru petrecerea timpului liber, proiectul fiind prevăzut cu un teren de fotbal de dimensiuni mari, teren de minifotbal, teren de tenis, parc de joacă pentru copii cu toate dotările necesare, iar în interiorul clădirii, reprezentanţii administraţiei din Şpring vor amenaja o sală pentru tenis de masă. În cel mai scurt timp va fi introdus curentul electric, iar baza va putea să funcţioneze la parametri normali. Astăzi, echipa de juniori A1 a formaţiei din Liga a IV-a, Euro Şpring va efectua primul antrenament pe terenul de fotbal de la baza sportivă din Draşov. De asemenea, parcul de joacă a fost deja vizitat de copii, iar în scurt timp acel loc va deveni viu şi colorat, iar micuţii din comuna Şpring îşi vor putea petrece timpul liber într-un cadru organizat.

Tudor STAN

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.