sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Bărbaţi din Sebeş surprinși în flagrant în timp ce sustrăgeu cabluri de aluminiu de la o societate comercială

Bărbaţi din Sebeş surprinși în flagrant în timp ce sustrăgeu cabluri de aluminiu de la o societate comercială

Publicat în 24.06.2013 la ora 16:08

Doi bărbaţi din Sebeş au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să sustragă cu ajutorul unui buldo-excavator mai multe cabluri din aluminiu din incinta unei societăţi comerciale din Sebeş.

cablu-aluminiu-sebesÎn dimineaţa zilei de 22 iunie în jurul orei 10.45, agenții de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, aflaţi în executarea serviciului de patrulare şi menţinere a ordinii şi siguranţei publice, au prins în flagrant pe Simion R., de 65 ani şi Liviu I., de 34 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Sebeş, judeţul Alba, în timp ce încercau să sustragă cabluri din aluminiu din incinta unei societăţi comerciale din Sebeş, aflată în insolvenţă, folosindu-se în acest scop de un buldo-excavator.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că Simion R., angajat al unei firme de pază, aflat în executarea serviciului de pază a societăţii, i-a permis lui Liviu I. să intre în incinta acesteia cu buldo-excavatorul cu ajutorul căruia a săpat un şanţ pe o porţiune de aproximativ 7 metri, pentru a scoate din pământ mai multe cabluri din aluminiu cu intenţia de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.

Valoarea prejudiciului urmează a fi stabilită ulterior.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care faţă de cei doi suspecţi sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat, faptă prev. şi pedepsit de art. 20, rap. la art. 208, alin.1, art. 209, alin. 1 lit. ,,a” din Codul Penal.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.