sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Autoturism acroșat de o garnitură de tren, în apropiere de Râpa Roșie

Autoturism acroșat de o garnitură de tren, în apropiere de Râpa Roșie

Publicat în 17.08.2016 la ora 17:08

accident-rapa-rosie-august-2016Un autoturism a fost acroșat de tren, astăzi, după ce șoferul acestuia ar fi intrat pe un drum închis circulației auto, dorind să viziteze obiectivul turistic Râpa Roșie.

Accidentul nu s-a soldat cu victime. Potrivit unor informații, șoferul nu ar fi luat în calcul indicatoarele rutiere, care restricționau accesul auto pe acel drum, a intrat pe un pasaj dezafectat, iar apoi mașina în care se afla a fost acroșată de un tren.

Pe de altă parte, consilierul local al municipiului Sebeș Radu Cristian a scris pe pagina sa de Facebook, că lipsa unui drum decent si la standarde europene, precum si lipsa semnelor de circulatie si a indicatoarelor care ar trebui sa existe au dus la acest accident.

”Din fericire in acest accident produs cu cateva minute in urma nu exista victime. Am atras in nenumarate randuri atentia pentru rezolvarea drumului de acces spre Rapa Rosie. Acesti oameni incercand sa viziteze obiectivul turistic Rapa Rosie, la trecerea cu calea ferata, au fost loviti de trenul care se afla in mers. Eu personal am depus o sesizare catre Guvernul Romaniei ca aceasta problema sa se rezolve, am sustinut in consiliul local aceasta cauza si am organizat un protest in acest sens. Este clar ca trebuie urgentate demersurile pentru ca aceasta problema sa se rezolve. Drumul de acces spre Rapa Rosie trebuie sa fie realizat. Oamenii care locuiesc in imediata apropiere imi povesteau ca in fiecare saptamana vin zeci de masini care se indreapta spre aceasta minunatie. Noi in loc sa ii atragem pe acesti turisti, ii asteptam cu acest drum impracticabil. Saptamana viitoare o sa depun inca o cerere catre Gurvernul Romaniei si catre conducerea Primariei Municipiului Sebes”, a scris Radu Cristian.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, Pompierilor și cadre medicale.

Autoturism acroșat de o garnitură de tren, în apropiere de Râpa Roșie
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.