sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Autorul unui furt de acum 7 ani depistat de polițiștii din Sebeș în penitenciar

Autorul unui furt de acum 7 ani depistat de polițiștii din Sebeș în penitenciar

Publicat în 29.06.2013 la ora 12:05

Poliţiştii din Sebeş au reuşit probarea activităţii infracţionale a unui deţinut încarcerat la Penitenciarul Bîrcea Mare (Județul Hunedoara) în cazul comiterii de către acesta a unei infracţiuni de furt calificat.

penitenciar-barcea-mareÎn data de 28 iunie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, a fost identificat principalul suspect de comiterea unui furt, în persoana lui J.G., de  36 ani,  din  Sebeş, cunoscut cu antecedente penale.

Din cercetări s-a stabilit faptul că suspectul, în noaptea de 6/7 septembrie 2006, pe timpul nopţii, prin forţarea unei uşi laterale, a pătruns în sediul unui birou situat în municipiul Sebeş, de unde a sustras un laptop şi suma de 10.000 lei.

”Suspectul se află deţinut în Penitenciarul Bîrcea Mare – judeţul Hunedoara, fiind transferat la data de 27 iunie a.c. în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 208 aliniatul 1, articolul 209 aliniatul 1 litera ,,g” şi ,,i” din Codul penal, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.