sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Automobil declarat ca furat depistat în trafic de polițiștii din Sebeș

Automobil declarat ca furat depistat în trafic de polițiștii din Sebeș

Publicat în 10.12.2015 la ora 16:46

filtru-politiePoliţiştii din Sebeş au identificat, în trafic, un autoturism declarat de proprietar ca  fiind furat. Şoferul acestuia era, de fapt, proprietarul de drept al autoturismului, care, folosindu-se de cheia de rezervă a autoturismului, a sustras autoturismul pe care, un amic, căruia i-l lăsase în custodie, îl vânduse unui cetăţean din judeţul Alba.

La data de 9 decembrie, o patrulă mixtă, formată din poliţist de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş şi jandarm, au oprit, pentru control, un autoturism condus de M.O.V., de 29 de ani, din Sebeş.

Cu ocazia verificărilor efectuate cu privire la autoturism, poliţiştii au constatat că acesta figura ca furat în data de 7 decembrie a.c., din Alba Iulia.

Poliţiştii din Sebeş au luat legătura cu colegii lor de la investigaţii criminale din Alba Iulia care l-au preluat pe bărbatul aflat la volanul autoturismului, pentru continuarea cercetărilor.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul este proprietarul de drept al autoturismului. Acesta îl încredinţase unui amic care l-a vândut unui tânăr din Crăciunelul de Jos, judeţul Alba şi care la rândul său l-a scos la vânzare, pe un site specializat, pe internet.

Proprietarul autoturismului a văzut anunţul şi şi-a dat întâlnire cu tânărul din Crăciunel însă nu s-a prezentat la întâlnire şi a aşteptat ca acesta să parcheze autoturismul, iar în timpul cât acesta a fost în vizită la un prieten, folosind cheia de rezervă, a sustras autoturismul.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

FOTO: ARHIVĂ

Automobil declarat ca furat depistat în trafic de polițiștii din Sebeș
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.