sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Aurel Novac, candidatul Partidului Social Românesc (PSRO) la Primăria municipiului Sebeș

Aurel Novac, candidatul Partidului Social Românesc (PSRO) la Primăria municipiului Sebeș

Publicat în 04.02.2016 la ora 12:00

aurel-novacVineri, 29 ianuarie 2016, în ședința Partidului Social Românesc (PSRO) Alba, a fost luată în discuție și hotărâtă candidatura juristului Aurel Novac la funcția de primar al municipiului Sebeș, la alegerile din iunie anul acesta, ne-a informat președintele PSRO Alba, Ioan Marincaș.

Omul, în primul rând, Aurel Novac, ne povestește că s-a născut ”cu 60 de ani în urmă, într-un sat de pe Valea Hârtibaciului, lângă Sibiu, într-o familie de țărani, buni gospodari și buni creștini. Acolo am învățat că, în viață, cel mai important lucru este să fii un om drept, cinstit și bun gospodar. Am vrut să mă îndrept spre o altă profesie, dar nu am avut posibilități materiale iar destinul a hotărât să îmi poarte pașii spre o școală cu profil militar din cadrul Ministerului de Interne. Cu 39 de ani în urmă am fost repartizat ca lucrător în cadrul Poliției Alba iar un an mai târziu, prin căsătorie, am devenit sebeșan. În toată această perioadă, în ciuda problemelor cu care m-am confruntat, am căutat să fiu ceea ce-și doreau părinții mei: un om cinstit printre oameni. În toți acești ani am încercat să ajut, să sfătuiesc, în limita și spiritul legii, pe toți cei care au apelat la mine. Ca urmare a acestui mod de viață, am depășit momentul 1989 fără să-mi fie teamă de reproșuri. Mi-am continuat activitatea în cadrul aceluiași minister, dând dovadă de același profesionalism și corectitudine, iar ca răsplată a activității mele, am fost promovat în funcția de șef al Serviciului de Înmatriculări și regim permise din cadrul Instituției Prefectului județ Alba, funcție pe care am ocupat-o până la pensionare, în anul 2009”.
Cum justifică omul de acțiune Aurel Novac intenția sa de a intra în lupta pentru fotoliul de primar? ”Consider că, atunci când o comunitate  sau o persoană îți dăruiește ceva, ești dator să dai înapoi o parte din dar. De aceea, întotdeauna m-a interesat soarta municipiului în care trăiesc de-o viață,  m-a interesat bunul mers al comunității, încercând să ajut prin diferite activități la îmbunătățirea vieții locuitorilor. Și pentru că din postura de simplu cetățean mi s-a părut că nu reușesc să fac atât cât mi-aș fi dorit, în acest an, când se desfășoară alegeri locale și se dorește schimbarea vechilor politicieni, am decis să-mi depun și eu candidatura la funcția de primar al municipiului Sebeș. Despre proiectele mele, pe care sper că împreună le vom duce la îndeplinire, vom vorbi la o dată ulterioară. Vă asigur că atât în timpul campaniei electorale cât și în cazul în care votul dumneavoastră mă va propulsa în funcția pentru care voi candida, voi rămâne același cetățean onest, prietenul și cunoscutul dumneavoastră dar mai ales omul dispus să vă servească interesele, nu să fie servit!”.

Nicoleta IDITA-TOMUȚA

Facebook 

Aurel Novac, candidatul Partidului Social Românesc (PSRO) la Primăria municipiului Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.