sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Astăzi la Sibiu, de la ora 18.00, HC Alba Sebeș încearcă accederea în Liga Naţională

Astăzi la Sibiu, de la ora 18.00, HC Alba Sebeș încearcă accederea în Liga Naţională

Publicat în 02.06.2014 la ora 13:50

HC-Alba-Sebes-National-Ramnicu-Valcea-Alexandru-WeberHC Alba Sebeş va debuta astăzi de la ora 18.00 în barajul pentru promovarea în Liga Naţională de handbal feminin, la Sibiu, cu Neptun Constanţa, primul meci fiind de la ora 16.00, HM Buzău – CSM Ploieşti.

Fetele conduse de Alexandru Weber mai au alte două jocuri decisive, marţi, la ora 16.00, cu CSM Ploieşti, respectiv miercuri, 4 iunie, la ora 13.00, cu Handbal Municipal Buzău. “Nu putem spune că este o tragere la sorţi foarte favorabilă, întrucât întâlnim în primele două meciuri, echipe din Liga Naţională. Ne dorim să promovăm şi, pe undeva e bine că jucăm azi al doilea meci, întrucât avem şansa să avem alături mai mulţi suporteri”, a declarat viceprimarul Adrian Bogdan.

HC Alba Sebeş se bate între 2 şi 4 iunie, la Sibiu, în barajul pentru promovarea în Liga Naţională cu CSM Ploieşti şi Neptun Constanţa (ultimele clasate în primul eşalon) şi divizionara secundă Handbal Municipal Buzău. Conjudeţenele vor avea alături în cele trei meciuri de foc în jur de 100 de suporteri.

Gruparea din Sebeş speră să reuşească revenirea în elita handbalului feminin autohton după o pauză de 11 ani, fiind obligatoriu să se claseze pe unul dintre primele două locuri la acest baraj, o şansă apărută în timpul campionatului prin modificarea sistemului competiţional de către FRH. În această dimineaţă, la ora 11.00, s-a tras la sorţi ţintarul întrecerii şi ordinea jocurilor, conjudeţenele fiind nevoite să învingă două din cele cele trei întâlniri. Pentru a pregăti cum se cuvine acest baraj, echipele din prima ligă au jucat mai repede cu o zi, folosind echipele secunde, vineri, întâlnirea fără nicio miză din play-out-ul Ligii Naţionale, Neptun Constanţa – CSM Ploieşti 31-20. Altfel, în Sala “Florin Fleşeriu” au acces în prima ligă, la handbal masculin, CSM Călăraşi şi CS Caraş Severin.

Ştim că ne aşteaptă meciuri de foc, dar suntem încrezători în forţele noastre. Sperăm să ne atingem obiectivul şi să izbutim promovarea, una care ne-o dorim din suflet să o realizăm. Este un hop mare pentru noi, dar nu ne temem şi ne jucăm şansele până la capăt. Aşteptăm ca lângă noi să fie câţi mai mulţi suporteri, pe care să reuşim să-i satisfacem, tradiţia Sebeşului ne obligă”, a spus antrenorul Alexandru Weber, care şi-a cantonat echipa la Sibiu, pregătindu-se încă de săptămâna trecută în Sala “Transilvania”.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Astăzi la Sibiu, de la ora 18.00, HC Alba Sebeș încearcă accederea în Liga Naţională
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.