sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Astăzi, începând cu ora 11.30, Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Kronospan Sebeş organizează un exercițiu de intervenție

Astăzi, începând cu ora 11.30, Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Kronospan Sebeş organizează un exercițiu de intervenție

Publicat în 14.06.2018 la ora 9:10

Astăzi, 14 iunie 2017, între orele 11.30 și 12.30 pe platforma Kronsopan va avea loc un exerciţiu de intervenţie al Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Kronospan Sebeş. Cu această ocazie vor fi acţionate şi sistemele de alarmare de pe amplasament.

Exerciţiul face parte din seria de evenimente programate în acest an de Kronospan Sebeş pentru îmbunătăţirea continuă a timpilor şi capacităţii de reacţie a Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă.

Cu această ocazie va fi testată şi se va realiza evaluarea membrilor Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă, fiind analizată viteza de reacţie la primirea alarmei, adoptarea procedurilor de intervenţie, realizarea dispozitivului de intervenţie şi executarea în sine a acesteia, cu luarea măsurilor de protecţie a personalului participant la operaţiuni.

Va fi verificată totodată dotarea, operativitatea şi funcţionarea mijloacelor de stingere a incendiului pentru tipul de intervenţie simulat, precum şi starea de operativitate şi funcţionarea sistemului de comunicaţii.

Pregătirea pentru situații de urgență reprezintă o practică uzuală pentru companiile din domeniu pentru a se verifica capacitatea de reacție. Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Kronospan Sebeş este format din 59 de persoane şi dispune de 2 autospeciale de stins incendii.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Astăzi, începând cu ora 11.30, Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Kronospan Sebeş organizează un exercițiu de intervenție
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.