sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Astăzi au fost externați ultimii pacienți internați ca urmare a toxiinfecției alimentare de la Grădinița nr. 3 din Sebeș

Astăzi au fost externați ultimii pacienți internați ca urmare a toxiinfecției alimentare de la Grădinița nr. 3 din Sebeș

Publicat în 05.11.2014 la ora 18:56
   

sectia-boli-infectioase-alba-iuliaAstăzi, 5 noiembrie 2014 au fost externați ultimii cinci pacienți internați la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, cu simptome de toxiinfecție alimentară, după ce au consumat alimente preparate la Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 din Sebeș.

Cele 30 de persoane internate în Sebeș și în Alba Iulia: 26 copii și cinci adulți se pare că consumat alimente alimente preparate la masa de prânz (ciorbă de cartofi cu smântână, respectiv cremă de biscuiți), din cursul zilei de 30 octombrie.

Inspectorii DSP și DSVSA Alba au recoltat probe alimentare, teste de sanitație din blocul alimentar și probe biologice de la angajații unității. Până la finalizarea anchetei derulate de DSP și DSVSA Alba, activitatea unității este suspendată.

Grădiniţa Cu Program Prelungit Nr. 3 Sebeș este o grădiniță de stat, are arondați în jur de 90 de preșcolari, care servesc micul dejun și prânzul.

Rezultatele anchetei vor fi cunoscute la sfârșitul aceste săptămâni.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.