sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Astăzi, 14 iunie 2018: Ședință publică extraordinară a Consiliului Local Sebeș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

Astăzi, 14 iunie 2018: Ședință publică extraordinară a Consiliului Local Sebeș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

Publicat în 14.06.2018 la ora 8:30

Consiliului Local al Municipiului Sebeş este convocat în ședință publică extraordinară, în această după-amiază începând cu ora 16.00, în şedinţe situată la Sediul Primăriei Municipiului Sebeş, din Parcul Arini Nr. 1 și va avea următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privindmodificarea  și completarea  HCL nr. 250/2017 privind aprobarea Documentației  de Avizare a Lucrărilor  de Intervenții  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare  termică clădire contagioase” (DALI) – proiect  nr. 7 / 2017.
Proiect: iniţiator Viceprimar

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea  proiectului „Creșterea  eficienței  energetice  a clădirii CONTAGIOASE din cadrul Spitalului  Municipal Sebeș” cod proiect 118577 și a cheltuielilor  legate de proiect.
Proiect: iniţiator Viceprimar

3. Proiect de hotărâre privind redistribuirea de fonduri între programele cuprinse în „Programul anual pentru acordarea de finanțări nerambursabile persoanelor fizice sau persoanelor juridice fără scop patrimonial, aferent anului 2018” cuprins în Anexa nr. 1 la HCL nr. 47/2018   și acordarea din  bugetul local al Municipiului Sebeş a  sumei de 244.260  lei sub formă de finanţări nerambursabile  pentru activităţi non-profit de interes local   pe anul 2018.
Proiect: iniţiator Viceprimar

4. Proiect de hotărâre privind aprobareaStudiului de Fezabilitate  pentru obiectivul de investiții „Extindere grădiniță cu program prelungit  – Petrești” – proiect nr. 3 / 2018.
Proiect: iniţiator Viceprimar

Facebook 

Astăzi, 14 iunie 2018: Ședință publică extraordinară a Consiliului Local Sebeș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi
1 (20%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.