sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » APM Alba a luat decizia de emitere a autorizației integrate de mediu către S.C. KRONOSPAN S.A. Sebeș

APM Alba a luat decizia de emitere a autorizației integrate de mediu către S.C. KRONOSPAN S.A. Sebeș

Publicat în 05.12.2016 la ora 16:05

apm-alba-2016Agenția pentru Protecția Mediului Alba anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu către S.C. KRONOSPAN S.A. SEBES, pentru Instalatia de producere a a plăcilor lemnoase de tip MDF şi PAL, a formaldehidei, a răşinilor pe bază de formaldehidă, amplasament: Sebeș Str. Mihail Kogalniceanu Nr. 59,  judeţul Alba.

Decizia a fost luată în urma consultării autorităților membre C.A.T., întrunit în data de 29 noiembrie 2016 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba. Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu este diponibila publicului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba, pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro, la sediul Primăriei Municipiului Sebeș, și la sediul operatorului instalatiei.
Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a APM Alba.

Observațiile publicului se pot înainta în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba din Alba Iulia str. Lalelelor Nr. 7B sau electronic la adresa de e-mail office@apmab.anpm.ro, și către Ministerul Mediului, Apelor și Padurilor, la fax: 021 408 9615, pană la data de 31 decembrie 2016.

Facebook 

APM Alba a luat decizia de emitere a autorizației integrate de mediu către S.C. KRONOSPAN S.A. Sebeș
2.5 (50%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.