sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » APEL UMANITAR: Un băiețel de doar 7 săptămâni din Sebeș are nevoie URGENT de ajutor, pentru a se putea opera la o Clinică din Germania

APEL UMANITAR: Un băiețel de doar 7 săptămâni din Sebeș are nevoie URGENT de ajutor, pentru a se putea opera la o Clinică din Germania

Publicat în 12.05.2019 la ora 19:44

David Andrei, din Sebeș, are doar 7 săptămâni și a fost diagnosticat cu o malformație gravă la inimă, mai exact vetricul stâng cu dublă cale de intrare DILV cu vase mari transpuse.

În prezent este internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, dar conform spuselor tatălui său nu mai au tratament decât pentru vreo 4 zile pentru băiețel.

Băiețelul a fost acceptat la Centrul pentru Malformații Cardiace din Badoeynhausen, Germania, dar din cauza situației foarte complicate în care se află este nevoie de un transport în regim special. Acest transport costă 16.500 de euro, iar această sumă depășește cu mult posiblitățile părinţilor.

Pentru cei care pot să ajute conturile deschise pentru David Andrei, pe numele Mureșan Martin Valentin, sunt următoarele:

RON: RO 32 BTRL RON CRT 044 898 880 1
EUR: RO 79 BTRLE URCRT 044 898 880 1
GBP: RO 37 BTRL GB PCRT  044 898 880 1

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.