sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Din Județ » APA CTTA Alba intenționează, cu acordul CJ Alba, să majoreze tarifele la apa potabilă și la canalizare

APA CTTA Alba intenționează, cu acordul CJ Alba, să majoreze tarifele la apa potabilă și la canalizare

Publicat în 22.08.2017 la ora 13:18
   

APA CTTA Alba intenționează, cu acordul Consiliului Județean Alba, să majoreze tarifele la apa potabilă și la canalizare

Furnizorul de servicii apă și canal, SC APA CTTA Alba, propune creșterea prețurilor la apă potabilă și canalizare, iar consilierii județeni vor supune la vot, în ședința ordinară din 24 august, această măsură.

In conformitate cu propunerea înaintată de către operatorul regional SC APA CTTA SA, modificările sunt:

  1. Apǎ potabilǎ – preț de livrare (preț unic pentru toate localitǎțile ȋn care SC APA CTTA SA Alba, ca operator regional, distribuie apǎ potabilǎ, prin sucursalele sale)

Preț/tarif Actual – lei/mc- 3,01 de lei;

Preț/tarif propus – lei/mc-  3,14 de lei.

  1. Canalizare – tarif (tarif unic pentru toate localitǎțile ȋn care SC APA CTTA SA Alba, ca operator regioonal, colecteazǎ apele uzate menajere şi cele pluviale, prin sucursalele sale)

Preț/tarif Actual – lei/mc – 2,86 de lei;

Preț/tarif propus – lei/mc – 3,18 de lei.

Tarif fără TVA

”Propunerea Asociației ”Apa Alba” ține cont de Strategia de tarifare pentru serviciile de apǎ şi apǎ uzatǎ furnizate de operatorul regional SC APA CTTA SA Alba pentru perioada 2017 – 2022, aprobatǎ prin Hotǎrârea Consiliului Județean Alba cu nr. 219 din 29 decembrie 2014 precum şi de membrii asociației prin hotarâri ale consiliilor locale şi de asemenea aprobatǎ prin hotǎrârea Adunǎrii generale a Asociației Apa Alba nr. 13/31.08.2016, strategie care nu a fost aplicatǎ pânǎ ȋn acest moment”, se arată în proiect.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.