sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » ANL a lansat licitația pentru construcția blocului cu 22 de apartamente destinat specialiștilor din Sebeș

ANL a lansat licitația pentru construcția blocului cu 22 de apartamente destinat specialiștilor din Sebeș

Publicat în 03.11.2019 la ora 19:21

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a lansat ieri o licitație în valoare de 4.057.597,43 lei fără TVA privind construirea unui bloc cu 22 de apartamente, destinat specialiștilor din Sebeș.

Contractul are ca scop executarea de lucrări inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică, pentru obiectivul de investiție “Locuințe de serviciu, judetul Alba, municipiul Sebeș, Cartier Mircea cel Mare”, totalizând 22 de unități locative.

Primăria Sebeș vrea să construiască în cartierul Mircea cel Mare din municipiu un bloc de locuințe de serviciu destinate medicilor și cadrelor medicale, personalului din învățământ și administrație. Blocul este structurat pe trei etaje plus mansardă și va avea 22 de apartamente, 12 cu două camere și 10 cu o cameră.

Blocul este destinat specialiștilor care își desfășoară activitatea în municipiul Sebeș (medici și cadre medicale medii, personal din învătământ și administrație) și care nu dețin o locuință.

Potrivit administrației din Sebeș, imobilul va da posibilitatea stabilirii în Sebeș a tinerior specialiști și, totodată, va completa peisajul urbanistic în cartierul Mircea cel Mare.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.