sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Angajații GreenDays ridică pubelele de gunoi doar cu scandal la Sebeș. Motivul invocat… „Sunt prea grele!”

Angajații GreenDays ridică pubelele de gunoi doar cu scandal la Sebeș. Motivul invocat… „Sunt prea grele!”

Publicat în 22.05.2019 la ora 11:35

O cititoare a sebesinfo.ro ne-a trimis urmatoarele randuri în care ne relatează ca angajatii GreenDays nu vreau sa ridice pubelele de gunoi, de pe strada dânsei, invocand de fiecare dată ca acestea ar fi „prea grele”…

Mai mult decât atât ea susține că aceștia le vorbesc urât și cu un aer de superioritate sebeșenilor care încearcă să le explice că lucrurile nu stau așa. De asemenea cititoarea ne-a relatat ca nu a găsit înțelegere nici la Primăria Municipiului Sebeș, nici la sediul central din Aiud al firmei GreenDays și nici la Protecția Consumatorului Alba.

„Cei de la GreenDays Sebeș (celebra firmă de salubrizare) nu doresc să ne ridice gunoiul decât cu scandal, de fiecare dată, iar când îl ridică o fac aplicând diferite criterii și având pretenții nejustificate privind greutatea acestuia, chiar dacă pubelele nu sunt grele așa cum susțin dânșii. Gunoieri sunt destul de leneși și nu-i interesează deloc munca, ăsta este adevărul, ridicând pubelele numai dacă facem de fiecare dată scandal.

Cu toate că m-am adresat Primăriei Municipiului Sebeș și l-e-am expus problema pe care o avem cu firma mai sus amintită  se pare că nu-i interesează și mi-au înșirat de fiecare data teorii peste teorii și nu au dorit să soluționze această problemă. Am sunat și la sediul firmei GreenDays din Aiud unde „centralista” de serviciu mi-a citit scurt și la obiect condițiile din contract, după care mi-a spus cu nerușinare „hai pa ca nu am timp de tine”

Nereușind să rezolv nimic m-am adresat celor de la Protecția Consumatorului Alba, însă aceștia nu doresc să-mi răspundă nici la telefon și nici la e-mail-ul pe care l-am trimis.

Din păcate asta este țara în care trăim, o țară în care unii fac bani fromoși, în orice mod, pe pielea noastră fiind sprijiniți și ajutați de autoritățile locale în furtul banului public, în acest caz de Primăria Sebeș, condusa nu de „ciuma roșie”  ci de „hepatita galbenă cu săgeata drept la ținta bolii” care anunță, de pe acum, pentru municipiul nostru o moarte lentă și sigură. Chiar dacă unii cred că doar ceilalți  sunt ciumați dați-mi voie să afirm că ei împrăștie molimă…

Poate este nevoie de un corp de control al guvernului la această Primărie și la aceasta firmă? Va trebui să ma adresez la București ca să se facă ceva?”

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.