Rămâi conectat

Actualitate

Angajat al unei companii din Sebeș cercetat de polițiști după ce ar fi delapidat aproape 460.000 de lei

sebesinfo.ro

Publicat

în

Ieri, 20 mai 2019, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Arad, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de delapidare și fals informatic.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 2011 – 2014, în timp ce era angajat, în calitate de contabil, la punctul de lucru, din Arad, al unei societăți comerciale din municipiul Sebeș, ar fi înregistrat în contabilitatea societății date false privind încasările realizate, din vânzări, la mai multe tonete din județul Arad, iar sumele și le-ar fi însușit, pe nedrept și le-ar fi folosit în interes personal.

Prejudiciul cauzat societății comerciale a fost estimat la 459.332 lei.

În cursul zilei de azi, 21 mai, bărbatul reținut a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, care au dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Incendiu izbucnit la mai multe deșeuri, depozitate într-o clădire dezafectată din Municipiul Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Pompierii militari din Sebeș au fost solicitați să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe deșeuri, depozitate într-o clădire dezafectată.

„Secția de pompieri Sebeș a fost solicitată sa intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu în Municipiul Sebeș. La sosirea forțelor de intervenție la locul producerii incendiului acesta se manifesta la mai multe deșeuri depozitate intr-o cladire dezafectată. La momentul de față incendiul este localizat, se lucrează la stingerea în totalitate a acestuia. Forțe alocate: 2 x ASAS și 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 43 de ani din Sebeș cercetat de polițiști, după ce a condus băut și a provocat un accident rutier pe strada Lucian Blaga

sebesinfo.ro

Publicat

în

Marți, 23 aprilie 2024, în jurul orei 15.10, polițiștii din Sebeș au intervenit pe strada Lucian Blaga din Sebeș unde a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor, a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ATHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bucureștean de 21 de ani cercetat de polițiști, după ce a înșelat un tânăr din Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Luni, 22 aprilie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un tânăr de 21 de ani, din Municipiul București, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că, în luna februarie 2024, tânărul ar fi postat un anunț, pe o rețea de socializare, oferind spre vânzare un scuter electric. Acesta ar fi fost contactat de un cetățean din Sebeș căruia i-ar fi promis că va trimite scuterul prin curier, după achitarea unui avans, în valoare de 1.000 de lei.

Bărbatul din Sebeș i-ar fi depus, în cont, suma solicitată însă tânărul nu a trimis scuterul, nu a restituit banii și nici nu a mai putut fi contactat.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes