sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Amical la Cluj pentru Voinţa Savini Due

Amical la Cluj pentru Voinţa Savini Due

Publicat în 27.08.2013 la ora 17:00

Vointa-Sebes-Cimentul-BicazNou-promovata Voinţa Savini Due a realizat prima victorie “amicală” din această vară, impunându-se în deplasare, scor 28-27 (17-14) cu Universitatea Transilvania Cluj, fostă pe prima scenă şi participantă recent la barajul de promovare în Liga Naţională.

“Suntem pe un trend ascendent, s-a văzut acest lucru în prestaţia de ansamblu, una reuşită. Am condus partida de la un capăt la altul, la un moment dat având şi 7 goluri avans în actul secund“, a declarat antrenorul Alexandru Weber, ce nu s-a putut baza pe Macarie, Mărginean, Morariu, Muntean şi Opincariu, absenţi din diverse motive.
După ce a acces în Divizia A de handbal masculin, la niciun an de la înfiinţare,Voinţa Savini Due şi-a întărit considerabil lotul cu Caragui (extremă dreapta, Energia Tg. Jiu), Suciu (centru, Potaissa Turda), Baciu (inter, revenit în activitate), Preda (extremă, HCM Baia Mare), Medrea (portar, Potaissa Turda). O altă posibilă achiziţie este Attila Eros (21 ani, inter dreapta, HC Vaslui). “Noi îl vrem, însă moldovenii intenţionează numai să-l împrumute. Luni se va şti exact“, a spus Weber, care mai are miercuri un test extern, cu HCM Făgăraş.

H. D. M.

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.