sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Amical la Cluj pentru Voinţa Savini Due

Amical la Cluj pentru Voinţa Savini Due

Publicat în 27.08.2013 la ora 17:00

Vointa-Sebes-Cimentul-BicazNou-promovata Voinţa Savini Due a realizat prima victorie “amicală” din această vară, impunându-se în deplasare, scor 28-27 (17-14) cu Universitatea Transilvania Cluj, fostă pe prima scenă şi participantă recent la barajul de promovare în Liga Naţională.

“Suntem pe un trend ascendent, s-a văzut acest lucru în prestaţia de ansamblu, una reuşită. Am condus partida de la un capăt la altul, la un moment dat având şi 7 goluri avans în actul secund“, a declarat antrenorul Alexandru Weber, ce nu s-a putut baza pe Macarie, Mărginean, Morariu, Muntean şi Opincariu, absenţi din diverse motive.
După ce a acces în Divizia A de handbal masculin, la niciun an de la înfiinţare,Voinţa Savini Due şi-a întărit considerabil lotul cu Caragui (extremă dreapta, Energia Tg. Jiu), Suciu (centru, Potaissa Turda), Baciu (inter, revenit în activitate), Preda (extremă, HCM Baia Mare), Medrea (portar, Potaissa Turda). O altă posibilă achiziţie este Attila Eros (21 ani, inter dreapta, HC Vaslui). “Noi îl vrem, însă moldovenii intenţionează numai să-l împrumute. Luni se va şti exact“, a spus Weber, care mai are miercuri un test extern, cu HCM Făgăraş.

H. D. M.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.