sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Amical de Zilele Municipiului Sebeş, mâine de la 11.00, în „Arini”: Şurianu Sebeş – Industria Galda de Jos

Amical de Zilele Municipiului Sebeş, mâine de la 11.00, în „Arini”: Şurianu Sebeş – Industria Galda de Jos

Publicat în 19.08.2016 la ora 9:32

surianu-sebes-muresul-vintu-apr-2016Mâine, în „Arini”, de la ora 11.00, se dispută partida de verificare între Şurianu Sebeş şi Industria Galda de Jos, un meci amical cuprins în calendarul evenimentelor dedicate Zilelor Municipiului Sebeş.

Cu acest prilej, formaţia locală condusă de antrenorii Mihai Manea şi Doru Oancea îşi va prezenta lotul cu care se va aborda următoarea stagiune a Ligii a IV-a, în care obiectivul este promovarea în eşalonul terţ.

• Weiner, ultimul venit

Şurianu a reuşit o campanie excelentă de transferuri în această vară, înregimentând 12 jucători noi, toţi de la echipe din eşalonul superior. Ultimul venit este mijlocaşul stânga Elias Weiner, întors la Sebeş după 6 luni petrecute la Performanţa Ighiu. Achiziţiile Sebeşului sunt N. Bănică, Iclănzan (Mureșul Vințu), Șuteu, M. Neagu (Metalurgistul Cugir), Potopea, Cl. Oara, Oniche, M. Cristea, Bălaș şi Weiner (Performanța Ighiu), Șt. Radu, I. Radu (ex-Metalurgistul Cugir).

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Amical de Zilele Municipiului Sebeş, mâine de la 11.00, în „Arini”: Şurianu Sebeş – Industria Galda de Jos
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.