sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Adrian Bogdan ales viceprimar, în cadrul ședinței de constituire a noului Consiliulu Local Sebeș de astăzi

Adrian Bogdan ales viceprimar, în cadrul ședinței de constituire a noului Consiliulu Local Sebeș de astăzi

Publicat în 23.06.2016 la ora 12:39

cl-sebes-sedinta-de-constituire-iun-2016Astăzi la Primăria Sebeș, cu începere de la ora 10.00, a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local. În urma alegerilor din 5 iunie Dorin Nistor (PNL) a obținut cele mai multe voturi și va conduce administrația municipală în următorii 4 ani împreună cu un Consiliu local format din 8 membrii PNL, 5 – PSD; 3 – PRU; 1 – ALDE; 1 – Partidul Verde; 1 independent.

Noua componență a Consiliului Local Sebeș este: Adrian Bogdan, Alexandru Marcu, Nicolae Moga, Radu Șerbănescu, Ioan Rodean, Simona Itu, Mircea Popiuc și Albu Dorin – toți de la PNL; Romi Dragosin, Paraschiva Nistor, Vasile Spătariu, Elena Aron, Oliviu Bobar – de la PSD; Cristian Radu, Ovidiu Lupu, Ana Coman – de la PRU; Nicolae Matei – de la Partidul Verde; Cristian Nicolae Mihuț – ALDE și Petru Stoica – independent.

În urma votului secret al consilierilor locali, Adrian Bogdan a primit cele mai multe voturi pentru a ocupa funcția de viceprimar. Acesta a întrunit 10 voturi (pe lângă cei 8 aleși locali ai PNL, cel mai probabil a fost votat de Petru Stoica și Nicolae Matei, iar Radu Cristian 9 (obținute de la consilierii PRU, PSD și ALDE).

Facebook 

Adrian Bogdan ales viceprimar, în cadrul ședinței de constituire a noului Consiliulu Local Sebeș de astăzi
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.