sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Administrația din Sebeș a achiziționat plante și arbori ornamentali în valoare de peste 56.000 de euro

Administrația din Sebeș a achiziționat plante și arbori ornamentali în valoare de peste 56.000 de euro

Publicat în 04.05.2019 la ora 10:00

Primăria Sebeș, prin Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului (SPAP) Sebeș, a achizițonat, într-o singură zi, prin cumpărare directă, plante ornamentale vii și material dendrologic (arbori) în valoare de peste 55.000 de euro, fără TVA, de la două firme de profil.

Plantele vor fi amplasate pe domeniul public al municipiului Sebeș, autoritatea publică motivând necesitatea achiziției prin ”îmbunătățirea calității aerului, controlul și ameliorarea poluării, sursă de oxigen necontestabilă și necesară și îmbunătățirea valențelor estetice la nivelul municipiului”.

În 25 aprilie, SPAP a finalizat achiziția de plante ornamentale vii în valoare de 135.000 de lei (28.385 de euro) de la S.C. Oleander Garden SRL și de material dendrologic ornamental pentru plantarea în spațiile verzi (arbori) în valoare de 135.000 de lei (28.385 de euro) de la S.C. Bell Flover. Valorile sunt fără TVA.

Ghivecele și jardinierele vor ajunge pe străzi precum Drumul Sibiului, B-dul Lucian Blaga, Valea Frumoasei, Augustin Bena, Mihail Kogălniceanu, 1907, Plevnei, str, Principală din Răhău. Arborii (240 de bucăți de ”lemn câinesc”, 10 bucăți de platan, 5 bucăți de paltin cu frunza vișinie, 5 bucăți de paltin globulos, 5 bucăți de frasin, 9 bucăți de stejar, 5 bucăți de stejar columnar, 10 bucăți de tei argintiu și 48 de bucăți de paltin) vor fi plantați în spațiile verzi existente în municipiul Sebeș, dar și în alte spații nou înființate.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.