sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Adăpostul pentru câini din Sebeş găzduieşte peste 40 de patrupede

Adăpostul pentru câini din Sebeş găzduieşte peste 40 de patrupede

Publicat în 25.11.2013 la ora 12:00

caini-adapostLa sediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului din municipiul Sebeş, situat pe strada Viilor, administraţia locală a amenajat adăposturi acoperite care găzduiesc în prezent 45 de câini vagabonzi.

Potrivit primarului municipiului Sebeş, Alexandru Dăncilă, patru dintre câinii luaţi de pe străzi au fost deja adoptaţi de foştii proprietari, iar acţiunea de strângere a câinilor vagabonzi din zonele publice ale municipiului continuă. „La adăpost câinii sunt bine întreţinuţi, în zonă este apă şi canalizare, animalele primesc mâncare şi au parte de asistenţă medicală din partea unor medici veterinari. Animalele sunt grupate în ţarcuri, în funcţie de zona din care au fost luate, pentru a fi prevenite… posibilele răfuieli dintre patrupede. Cei care doresc să adopte un câine pot veni să viziteze animalele la adăposturi, să-şi aleagă un prieten şi apoi să-l ia acasă fără a plăti nimic în schimb. Trebuie să remarcăm faptul că dintre câinii care au fost aduşi la adăpost, foarte mulţi nu au crotalii, ceea ce înseamnă că au fost aduşi la Sebeş din alte zone”, a precizat Alexandru Dăncilă, primarul municipiului Sebeş.

A. D. T.

Facebook 

Comentarii

2 Comentarii la Adăpostul pentru câini din Sebeş găzduieşte peste 40 de patrupede

 1. Sebastian Răspunde

  23.01.2014 la 12:48

  Buna ziua, nu vad cand a fost postat acest articol, as vrea sa stiu daca se poate adopta un catel, m-ar interesa rasa mica.
  O zi buna ! 😉

 2. Administrator Răspunde

  25.01.2014 la 22:29

  Articolul a fost publicat in data de 25 noiembrie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.