sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Activitate informativ preventivă a jandarmilor adresată elevilor de la Școala Gimnazială din Daia Română

Activitate informativ preventivă a jandarmilor adresată elevilor de la Școala Gimnazială din Daia Română

Publicat în 28.01.2016 la ora 10:56

jandarmi-si-elevi-daia-romana-ian-2016Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba a răspuns ieri, 27 ianuarie 2016,  invitației  directorului școlii, prof.  Camelia Popescu și a coordonatorului de proiect împotriva violenței, prof. Laura Brădilă și a desfăşurat o activitate informativ preventivă adresată elevilor clasei a VIII – a.

“Invitații au prezentat copiilor aspecte teoretice și practice legate de misiunile Jandameriei, le-au vorbit despre consecinţele juridice ale săvârşirii de contravenţii şi infracţiuni şi ale violenţei în general.

Elevilor le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să  evite formele de violenţă și modul corect de acțiune în cazul în care sunt martorii sau chiar victimele unor comportamente agresive. Copiii au ascultat cu interes expunerile făcute de  reprezentanţii Jandarmeriei Alba, iar după prezentarea aspectelor teoretice, le-au adresat numeroase întrebări jandarmilor.

Elevii și profesorii școlii  au fost încântați de activitățile desfășurate împreună cu jandarmii și i-au invitat să revină”, se arată într-un comuniat remis presei de Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al Jandarmeriei Alba.

Facebook 

Activitate informativ preventivă a jandarmilor adresată elevilor de la Școala Gimnazială din Daia Română
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.