sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Acţiune organizată de poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş pentru creşterea gradului de siguranţă publică

Acţiune organizată de poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş pentru creşterea gradului de siguranţă publică

Publicat în 25.08.2016 la ora 12:56

masina-de-politie-2015Poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş au organizat o acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă publică în zona de competenţă. Au fost verificate 46 de autovehicule, au fost constatate 31 de abateri contravenţionale şi au fost confiscate 412 kilograme de ciuperci.

La data de 24.08.2016, între orele 10.00 – 18.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeș au organizat o acţiune ce  avut drept scop creşterea gradului de siguranţă pe raza de competenţă, prevenirea şi combaterea infarcţiunilor şi prevenierea accidentelor rutiere. La această acţiune, poliţiştii de pe Valea Sebeşului au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montani Şugag.

S-a acţionat în două filtre rutiere şi au fost verificate 46 de autovehicule, iar în urma controalelor au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, în valore de 4.500 de lei şi au fost confiscate 412 kilograme de ciuperci, în valoare de 880 lei.

A fost reţinut un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Facebook 

Acţiune organizată de poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş pentru creşterea gradului de siguranţă publică
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.