sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Acţiune cu efective mărite organizată de IPJ Alba, pentru siguranţa cetăţenilor din Sebeş

Acţiune cu efective mărite organizată de IPJ Alba, pentru siguranţa cetăţenilor din Sebeş

Publicat în 07.04.2016 la ora 11:53

masina-de-politie-2015Peste 50 de poliţişti au fost angrenați ieri, 6 aprilie, într-o acţiune de menţinere a siguranţei publice şi de prevenire a infracţiunilor, în zona Sebeşului. Au fost constatate două infracţiuni şi depistate şi sancţionate contravenţional, 144 de persoane care au încălcat diferite prevederi legale.

La data de 6 aprilie 2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat o acţiune cu efective mărite în zona Sebeşului, fiind vizat atât mediul urban cât şi mediul rural.

În acţiune au fost angrenaţi 58 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, ai Poliţiei Municipiului Sebeş şi ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi acţiuni speciale.

Poliţiştii au acţionat în 4 filtre rutiere şi au efectuat controale la 16 societăţi comerciale şi obiective asigurate cu pază.

Au fost constate două infracţiuni, ambele la regimul armelor şi au fost confiscate două arme neletale, al căror deţinători nu le-au depus la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

Totodată, au fost aplicate 144 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 40.510 lei din care 4 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 3 la Legea 12/1990  privind activitatea de comercializare a bunurilor, 3 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, 126 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 8 la alte acte normative.

A fost confiscată cantitatea de 42,7 metri cubi de material lemnos, în valoare de 16.445 lei şi au fost reţinute 3 permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare.

FOTO: ARHIVĂ

Acţiune cu efective mărite organizată de IPJ Alba, pentru siguranţa cetăţenilor din Sebeş
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.