sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Abonamentul la transportul județean pe ruta Sebeș – Alba Iulia stârneşte nemulţumiri

Abonamentul la transportul județean pe ruta Sebeș – Alba Iulia stârneşte nemulţumiri

Publicat în 23.01.2013 la ora 17:00

 Un student din Sebeș ne semnalează nemulțumirea sa în legătură cu prețul abonamentului de transport pe ruta Sebeș – Alba Iulia. Acesta spune că în prețul abonamentului, de 160 de lei, este inclus un singur drum dus/întors iar dacă, din cauza orelor la care sunt programate cursurile la facultatea pe care o frecventează, trebuie să vină în Alba Iulia de mai multe ori pe zi, este nevoit să cumpere și bilet de călătorie.

Prezentăm mai jos sesizarea tânărului rugându-i pe reprezentanții firmei care asigură transportul să explice și eventual să ofere o alternativă celor aflați în aceeași situație:

”Mă tot întreb de ce oare, cei de la firma Livio Dario (şoferii) îmi semnează abonamentul, neputînd să fac decât un drum dus şi unul întors pe zi, pe ruta Şebeş – Alba Iulia. Sunt student în anul II la Universitatea ”1 Decembrie 1918” și “problema” este că sunt zile în care am pauze între cursuri şi de 4 câte ore. Vara am ce face, dar iarna, deşi am abonament, trebuie să-mi iau şi bilet ca să pot merge în aceste pauze acasă. Din câte am vorbit și cu alţi oameni, treaba cu însemnarea pe abonamente a drumurilor se face doar pe cursa Sebeş – Alba Iulia. De ce pe cursa Alba Iulia – Teiuş nu există această problemă, deşi este efectuată de aceeași firmă? De ce alte firme de transport respectă faptul ca ai abonament? Plătesc 160 de lei abonamentul, mai cumpăr şi bilet, e bine? Am făcut şi reclamaţie la Protecţia Consumatorului, iar de aici am primit următorul răspuns: ”aşa trebuie”. (A.A.)


 

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.