sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » A treia victorie consecutivă a Voinţei Savini Due Sebeș în cadrul turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A de handbal masculin

A treia victorie consecutivă a Voinţei Savini Due Sebeș în cadrul turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A de handbal masculin

Publicat în 16.06.2013 la ora 13:25

Voinţa Savini Due a învins şi în al treilea meci disputat în Sala “Florin Fleşeriu”, cu HC Craiova, scor 36-25 (17-10) meci ce nu mai avea importanţă pentru trupa lui Alexandru Weber, deja promovată pe a doua scenă a handbalului masculin.

Vointa-Savini-Due-Sebes-HC-CraiovaPortarul Medrea a marcat din poartă în poartă!

Golurile au fost marcate de Iancu Mărginean  – 7, Iulian Grozav – 6, Claudiu Farcaş – 4, Adrian Ţone, Lucian Nimu şi Dănuţ Cutean – 4, Raul Muntean – 3. Vlad Breazu – 2, Cornel Medrea (portar), Cristian Opincariu. Amfitrionii au făcut spectacol, printre marcatori aflându-se şi portarul Cornel Medrea, ce a înscris cu o aruncare din poartă în poartă, asta după ce în primul joc, cel cu Cimentul Bicaz, marcase Macarie de pe propriul semicerc.

Fericire în “Florin Fleşeriu”!

Partida cu HCM Craiova nu a mai avut nicio importanţă pentru gruparea din Sebeş, ce s-a bucurat de prima performanţă realizată, la niciun an de la înfiinţare, răstimp în care nu a cunoscut gustul eşecului. În acest turneu, sunt angrenate 4 echipe, iar primele două vor promova în al doilea eşalon competiţional, a doua promovată fiind AH Minaur Baia Mare.

Efectivul conjudeţenilor este compus din Cornel Medrea (proaspăta achiziţie, de la Potaissa Turda), Radu Balasz, Liviu Moga, Mihai Munteanu – Raul Muntean, Cristian Opincariu, Lucian Nimu, Iancu Mărginean, Vlad Breazu, Adrian Cunţan, Mihai Macarie, Silviu Morariu, Iulian Grozav, Adrian Ţone, Dănuţ Cutean, Claudiu Farcaş (s-a renunţat la Drăghiţă şi Borza). În viitoarea stagiune, lotul va mai fi completat cu Cristian Suciu (centru, 24 ani) – de la ASC Potaissa Turda şi Ionuţ Caragui (extremă dreapta, 26 ani) – Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu.

Foto George OPINCARIU, Sebes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.