sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » 850 de grame de hașiș depistate la Sebeș ascunse într-un colet expediat din Spania

850 de grame de hașiș depistate la Sebeș ascunse într-un colet expediat din Spania

Publicat în 26.07.2014 la ora 12:17

hasisDroguri ascunse într-un recipient din plastic și într-un pachet de biscuiți, printre alte produse alimentare, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte – asta au descoperit polițiștii, zilele trecute, după ce au interceptat, în municipiului Sebeș, un colet expediat din Spania.

Au fost găsite și confiscate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, 8 calupuri de hașiș, în cantitate totală de 850 de grame, a cărei valoare estimată, pe ”piața neagră”, este de 30.000 de euro. S-a stabilit că pachetul a fost expediat de Alexandru Stelian, în vârstă de 36 de ani, din Călărași, care s-a folosit de o identitate falsă.

Acesta a achiziționat drogurile în perioada 9 – 18 iulie, din Zaragoza, prin intermediul unui cunoscut, și urma să le comercializeze la prețul de 60 de lei/doză, în Călărași, împreună cu un tânăr de 19 ani.

De asemenea, polițiștii și procurorii au stabilit că bărbatul, împreună cu alt tânăr în vârstă de 26 de ani, din Călărași, ar fi determinat o adolescentă de 18 ani, să practice prostituția în Italia, banii astfel obținuți fiind folosiți pentru procurarea drogurilor.

Cei trei sunt cercetați de DIICOT Călărași.

Facebook 

850 de grame de hașiș depistate la Sebeș ascunse într-un colet expediat din Spania
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.