sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » 536 metri cubi de material lemnos confiscați de polițiști de la o firmă din Sebeș

536 metri cubi de material lemnos confiscați de polițiști de la o firmă din Sebeș

Publicat în 22.10.2015 la ora 12:25

material-lemnos-confiscat-sascioriNu mai puțin de 536 metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii din IPJ Alba, în urma unui control pe care aceștia l-au efectuat la o societate comercială din Sebeş.

Potrivit IPJ Alba, “miercuri, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Alba, specializaţi în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Cluj Napoca – Garda Forestieră Alba, au efectuat un control la o societate comercială din Sebeş, specializată în exploatarea, prelucrarea şi comercializarea de material lemnos.

În urma controlului a rezultat că, în perioada aprilie – octombrie 2015, administratorul societăţii a achiziţionat 536 de metri cubi de material lemnos, fără documente legale. Totodată, echipa de control a constatat că administratorul societăţii, nu a respectat dispoziţiile legale privind emiterea documentelor de însoţire a materialului lemnos.

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 şi 21, din Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare totală de 10.000 lei, iar complementar a fost dispusă măsura confiscării valorice a cantităţii de 536 metri cubi material lemnos.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

536 metri cubi de material lemnos confiscați de polițiști de la o firmă din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.