sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » 5 octombrie 2016: Primăria Sebeş va marca Ziua Internaţională a Educaţiei prin evenimente dedicate elevilor și cadrelor didactice din şcolile sebeşene

5 octombrie 2016: Primăria Sebeş va marca Ziua Internaţională a Educaţiei prin evenimente dedicate elevilor și cadrelor didactice din şcolile sebeşene

Publicat în 04.10.2016 la ora 14:50

diploma_ziua_educatiei_2016În data de 5 octombrie, peste 200 de ţări sărbătoresc Ziua Internaţională a Educaţiei. În anul 1991, UNESCO a inaugurat prima zi mondială a educatorilor, invocând, semnarea, în anul 1966, a recomandării făcute de UNESCO şi de Organizaţia Internaţională a Muncii privind condiţiile de muncă ale personalului didactic.

Primăria Municipiului Sebeş va marca Ziua Internaţională a Educaţiei prin două evenimente dedicate atât elevilor care învaţă în şcolile sebeşene, cât şi personalului didactic care îndrumă paşii tinerelor generaţii în aventura cunoaşterii. Astfel, miercuri, 5 octombrie 2016, începând cu ora 10.00, Centrul Cultural „Lucian Blaga” va găzdui o ceremonie de premiere a elevilor care au obţinut rezultate pozitive la concursurile şi olimpiadele şcolare. Tot miercuri, începând cu ora 12.30, Primăria Municipiului Sebeş va oferi o recepţie privată personalului didactic care s-a implicat în formarea şi educarea elevilor performeri cu care burgul nostru se mândreşte, fie că este vorba de personal activ în câmpul muncii, fie că este vorba de profesori retraşi la pensie. Este un gest de gratitudine şi de profundă preţuire pe care îl datorăm corpului profesoral.

Vor fi premiaţi 115 elevi şi 58 de cadre didactice, bugetul alocat pentru aceste evenimente atingând suma de circa 43.000 lei.

Iniţiativa aparţine primarului municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, care s-a bucurat de susţinerea Consiliului Local al Municipiului Sebeş, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, precum şi a unităţilor şcolare locale.

Primăria Municipiului Sebeş adresează tuturor premianţilor sincere felicitări pentru performanţele obţinute, iar corpului profesoral urări de succes în toate activităţile şi proiectele destinate formării tinerelor generaţii.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare
Primăria Municipiului Sebeş

Listele cu elevii și cadrele didactice care vor fi premiați de Primăria Sebeș, în cadrul evenimentelor organizate mâine, pot fi descărcate de aici

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.