sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » 232 de metri cubi de material lemnos confiscaţi în urma unui control la o societate comercială din Sebeș

232 de metri cubi de material lemnos confiscaţi în urma unui control la o societate comercială din Sebeș

Publicat în 29.02.2016 la ora 13:01

material-lemnos-confiscat-sascioriPoliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice au continuat controalele la societăţile ce au ca obiect de activitate exploatarea, depozitarea, prelucrarea şi transportul materialului lemnos. De la o societate din Sebeş au fost confiscaţi 232 de metri cubi de material lenos, ca urmare a nerespectării condiţiilor legale privind exploatarea şi transportul.

La data de 25 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Alba, au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Sebeş, ce are ca şi obiect de activitate prelucrarea lemnului, ocazie cu care au constatat că reprezentanţii societăţii au încălcat prevederile Hotărârii de Guvern 470 din 2014 ce reglementează expedierea şi transportul materialului lemnos.

Societatea comercială a fost sancţionată contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 lit. a din Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar complementar a fost luată măsura confiscării cantităţii de 232 metri cubi de material lemnos.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

232 de metri cubi de material lemnos confiscaţi în urma unui control la o societate comercială din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.