sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » 17 iunie: Ședință a Consiliului Local Sebeș. Vezi ordinea de zi

17 iunie: Ședință a Consiliului Local Sebeș. Vezi ordinea de zi

Publicat în 13.06.2013 la ora 11:22

La Primăria municipiului Sebeș se desfășoară luni, 17 iunie, ședința ordinară a consiliului local. Pe ordinea de zi se află 4 proiecte de hotărâre inițiate de primarul Alexandru Dăncilă și unul inițiat de consilierul Radu Roncea.

sedinta-consiliu-local-sebesOrdinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind încetarea contractului de închiriere a apartamentului nr. 3 din blocul nr. 53, Scara C, cartier L. Blaga – Sebeş – locuinţă construită din fonduri A.N.L.

2. Proiect de hotărâre privind însuşirea rapoartelor de evaluare a mijloacelor fixe care au făcut obiectul Contractului nr. 80/15.05.2013 subsecvent Acordului Cadru nr. 39/30.06.2010.

3. Proiect de hotărâre privind darea în administrare către Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului a mijlocului fix ”Clădire Autogară”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Statului de funcţii al Spitalului Municipal Sebeş, judeţul Alba.

5. Proiect de hotărâre privind încetarea contractului de asociere în participaţiune nr. 48/22057/08.08.2007 cu acordul părţilor.

Comentarii

Un Comentariu la 17 iunie: Ședință a Consiliului Local Sebeș. Vezi ordinea de zi

 1. alin Răspunde

  08.07.2013 la 13:07

  Domnilor…sunt atat de multe lucruri de rezolvat in acest oras incat timpul pare ca nu exista. Si totusi cu bunavointa d-voastra trebuie rezolvata problema tinerilor , pentru care ar trebui directionate niste investitii in vederea ceearii posibilitatii de a avea activitati extrascolare atat in domaniu sportiv cat si in domeniu cultural. Atat vreme cat ii lasam sa-si caute singuri si sa-si creeze singuri aceste activitati cu siguranta acestea se vor dezvolta si in directii gresite precum camatarie,jocuri,droguri si altele. Sunteti direct responsabili de aceste lucruri in aceeasi masura cu parintii , carora d-voastra trebuie sa le oferiti siguranta ca vor invata lucruri folositoare atata vreme cat isi desfasoara activitatea scolara in unitatile de invatamant . Este pacat ca nu putem profita mai mult de puterea de dezvoltare al acestui oras chiar si sustinant voluntari in diverse campanii care s-ar putea face la nivel de oras , aducand un aport de educatie civica , morala si culturala prin activitati ce s-ar putea creea cu fonduri minime.As vrea sa cred doriti sa va implicati si an acesta directie si cel mai important pentru inceput ar fi sa gasiti o modalitate optima prin care orice fel eveniment sau activitate sa ajunga la urechile fiecarui cetatean al acestui oras. Trebuie sa deveniti un exemplu pana la urma pentru copii care cresc in acest oras si nu numai.Trebuie sa fecem cinste celor care au fost inaintea noastra si care ne-au lasat o mostenire superba dar pe care in ultimii zeci de ani nu am stiut sa-i apreciem. Daca exista bunavoianta in ceea ce vreti sa faceti in acest oras sper sa dati curs acestei scrisori pe care v-am trimis-o cu adaugarea faptului ca as fi dispus personal sa ma implic voluntar in diferita campanii care ar putea repozitiona acest oras din punct de vadere cultural , sportiv etc.

  cu deosebit respect,

  Alin Ghenescu
  0745 003296

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.