sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » 150 pachete cu alimente au fost împărțite familiilor nevoiaşe de tinerii pesediști din Sebeș

150 pachete cu alimente au fost împărțite familiilor nevoiaşe de tinerii pesediști din Sebeș

Publicat în 02.05.2013 la ora 17:45

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, PSD Sebeș a adus bucurie în sufletele a zeci de familii nevoiașe, oferindu-le astăzi, 2 mai 2013, pachete cu alimente și dulciuri. Acțiunea a avut loc în Municipiul Sebeș, începerând cu ora 12.00.

pachete-pasti-pentru-familii-nevoiase-sebesSocial-democrații au pregătit 150 de pachete pentru familiile nevoiașe din municipiul Sebeș și localitățile aparținătoare Lancrăm, Petrești și Răhău. Inițiativa de a oferi pachete de Paște familiilor cu venituri reduse a venit din partea Organizației de Tineret a PSD Sebeș.

 ”Este o tradiție ca în ziua de Joia Mare să oferim pachete persoanelor aflate în dificultate. Acțiunea de astăzi a fost iniţiată de organizația de tineret, cu sprijinul organizației de seniori a partidului”, a declarat Spătariu Vasile – președintele Organizației de Tineret a PSD Sebeș.

La acțiunea de astăzi au participat o parte din tinerii social-democrați, dintre care amintim: președintele TSD Spătariu Vasile, vicepreședinții TSD Bologa Răzvan, Dăncilă Florin, Fulea Florin, Radu Daniel, Todoran Raul, secretar Tărâță Anca, împreună cu președintele Organizației municipale a PSD Sebeș, Romică Dragosin.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.