sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » 11 străzi din municipiul Sebeș vor fi reabilitate

11 străzi din municipiul Sebeș vor fi reabilitate

Publicat în 17.06.2014 la ora 17:27

reabilitare-strazi-sebesNu mai puțin de unsprezece străzi din municipiul Sebeş vor fi reabilitate. Lucrările vor începe zilele următoare şi vor dura până la finele anului 2015. Licitaţia pentru executarea lucrării, organizată de Primăria Sebeş, a fost câştigată de Florea Grup, iar valoarea lucrărilor este de 5,7 milioane de lei, plus TVA, fiind cea mai bună ofertă, aproximativ jumătate din cât s-a estimat iniţial contractul.  

Cele 11 străzi care vor intra în modernizare sunt: Stejarului, Lemnarilor, Ogorului, M. Sadoveanu, Luncile Prigoanei, Viitorului, Brândușelor, Oașa, Cibanului, Tipografilor și Bujorului. Amplasamentul în vederea demarării lucrărilor a fost deja predat, după ce în 11 iunie a avut loc o întâlnire între administraţia locală, reprezentanții Florea Grup, Electrica, Eon Gaz, Apa CTTA şi dirigintele de şantier.

 Contractul de lucrări a fost estimat iniţial la 10,5 milioane de lei, plus TVA, dar s-a adjudecat la 5,7 milioane de lei, cu 45% mai puțin, oferta firmei Florea Grup fiind cea mai bună şi cea mai mică din punct de vedere valoric dintre cele ale participanţilor. Astfel, cu acest contract încheiat, administraţia locală va face o economie semnificativă, de aproape 4,8 milioane de lei. Spor la lucru!

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.