sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » 1.684 kg de neferoase fără acte de proveniență descoperite într-o autoutilitară de către polițiștii din Sebeș

1.684 kg de neferoase fără acte de proveniență descoperite într-o autoutilitară de către polițiștii din Sebeș

Publicat în 01.02.2014 la ora 10:37

masina-politie-300x186Poliţiştii Biroului Rutier şi ai Compartimentului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliției Sebeş, angrenaţi în cadrul unui plan de acţiune întocmit pe linia transportului de mărfuri si persoane, au oprit pentru control, vineri dimineața, o autoutilitară condusă pe strada Dorin Pavel din municipiu, Sorin M.M., de 34 ani, domiciliat în oraşul Abrud.

Cu ocazia verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că pentru întreaga cantitate de neferoase transportată, respectiv 1670 kg aluminiu şi 14 kg cupru numitul Sorin M.M., estimată la o valoare de 6.960 lei, nu poseda documente legale de provenienţă şi transport.

În baza Legii nr. 12/1990, cu modificările şi completările sale ulterioare, poliţiştii au procedat la sancţionarea conducătorului auto cu amendă în valoare de 1.000 lei şi ridicarea în vederea confiscării a neferoaselor  transportate. Cercetările continuă.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.