sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » 1.500 de pachete de țigări au fost sustrase, în cursul nopții de miercuri spre joi, de la supermarketul Profi din Sebeș

1.500 de pachete de țigări au fost sustrase, în cursul nopții de miercuri spre joi, de la supermarketul Profi din Sebeș

Publicat în 31.08.2018 la ora 11:39

O spargere a avut loc, la magazinul Profi din Sebeș, în cursul nopții de miercuri spre joi. Hoții  au intrat prin efracție, prin forțarea ușii de acces și au plecat cu circa 1.500 de pachete de țigări.

Reprezentanții firmei de pază a magazinului au anunțat, ieri dimineața, în jurul orei 4.00, că la magazinul Profi din Sebeș a avut loc o spargere.

Hoții au forțat ușa și au intrat în magazin, de unde au plecat în scurt timp, cu 1.500 de țigări. Polițiștii fac cercetări pentru identificarea autorilor, iar în acest caz au deschis un dosar de cercetare penală.

Magazinul la care s-a produs spargerea se află pe strada Mihail Kogălniceanu, din Sebeş, iar prejudiciul a fost calculat la 25.000 de lei.

Profi este o rețea de magazine de proximitate, deținut de către Mid Europa Partners. Rețeaua de magazine de discount și de cartier Profi a fost fondată în 1979 în Belgia.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.