sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Potrivit președintelui F.R.F., Mircea Sandu, România își va depune candidatura pentru organizarea unor partide la CE de fotbal din anul 2020

Potrivit președintelui F.R.F., Mircea Sandu, România își va depune candidatura pentru organizarea unor partide la CE de fotbal din anul 2020

Publicat în 24.01.2013 la ora 18:49

Mircea Sandu, președintele F.R.F., a anunţat astăzi că România își va depune oficial candidatura pentru organizarea unor partide la CE 2020, ediţie aniversară ce va fi organizată în 13 oraşe din Europa. Preşedintele F.R.F. mai spune că Bucureştiul îşi va depune candidatura în luna mai 2014, iar răspunsul oficial va veni de la U.E.F.A în toamna aceluiaşi an.

În acest sens, Sandu are de gând să se întâlnească cu mai mulţi demnitari, pentru a se asigura că are susţinere politică în acest demers.

“Am trimis o scrisoare preşedintelui şi secretarului general U.E.F.A. în acest sens. Suntem un posibil candidat la organizare, dar mai sunt trepte formale de urmat şi pot să vă spun că, în martie, vom lua caietul de sarcini, la Comitetul Executiv U.E.F.A. care va avea loc la Sofia. Până în mai 2014, caietul va trebui să fie complet. Din acest punct de vedere, trebuie să discut cu primul ministru, cu preşedintele Senatului şi cu primarul general, asta e în primul rand o decizie politică. În septembrie 2014 vor fi anunţate cele 13 oraşe care vor organiza meciuri la turneul final”.

Facebook 

Comentarii