sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – MESAJ CĂTRE CETĂŢENII COMUNEI DOȘTAT

(P) Alegeri Locale 2016 – MESAJ CĂTRE CETĂŢENII COMUNEI DOȘTAT

Publicat în 11.05.2016 la ora 14:00

sigla-pnl-nouMă adresez dumneavoastră cu un gând: vreau să duc la bun sfârșit ceea ce am început împreună pentru dezvoltarea comunei noastre. Candidez pentru un nou mandat de primar din partea PNL și am sprijinul președintelui Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, cu care am colaborat până acum și vom colabora și în continuare.

În acest mandat am realizat o clădire în care își desfășoară activitatea medicul de familie, o farmacie și un cabinet stomatologic, acestea fiind nevoi prioritare pentru Doștat. Am făcut legatura între județele Alba și Sibiu, asfaltând 13 km de drum, cu sprijinul CJ Alba, dar și 1 km de drum în interiorul localității Boz. Am asigurat copiilor și cadrelor didactice un mediu normal de învățare și transportul elevilor prin contracte ferme. Am renovat căminele culturale și le-am dotat cu mobilier. Suntem aproape de finalizarea rețelelor de alimentare cu apă în localitățile Boz și Doștat. În curând vom inaugura acolo și două centre de zi pentru copii, unde, zilnic, 50 de copii vor servi o masă caldă și își vor face temele, dar și un centru de îngrijire pentru vârstnici.
Am reușit să facem progrese la capitolul fond funciar și oamenii vor fi proprietari cu acte în regulă. Am sporit siguranța cetățenilor printr-un sistem modern de supravegehere video și am sprijinit bisericile din comună.
Toate acestea mă recomandă ca om și ca primar implicat în tot ce înseamnă viața comunei. Am alături consilierii locali PNL, oameni harnici și serioși.
Știu că mai avem de muncit. De aceea îmi doresc ca în următorii 4 ani să realizăm alte proiecte importante: asfaltarea străzilor și sistemul de canalizare în toată comuna, să continuăm modernizarea căminelor culturale, să construim două terenuri de sport și două parcuri de joacă. Avem și proiecte deja întocmite și pregătite pentru a atrage fonduri europene.

Doar împreună putem reuși!
EMILIA CÂNDEA, PRIMARUL COMUNEI DOȘTAT

PNL Alba – publicitate electorală

Facebook 

(P) Alegeri Locale 2016 – MESAJ CĂTRE CETĂŢENII COMUNEI DOȘTAT
Acordă o notă articolului

Comentarii