sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – FACEM RÂNDUIALĂ CA LA SAŞI!

(P) Alegeri Locale 2016 – FACEM RÂNDUIALĂ CA LA SAŞI!

Publicat în 20.05.2016 la ora 12:49

echipa-pru-alegeri-locale-2016-sebesSunt Radu Cristian și vreau la fel ca voi să văd Sebeșul transformat în bine. Așa că m-am hotărât să intru decis în luptă, să candidez la primărie.

Sunt conștient că e dificil să lupt cu un sistem învechit în rele, cu mentalităţile politicienilor care spun că e bine oricum câtă vreme lor le merge bine. Sunt absolut convins că v-aţi săturat de minciună, că nu mai credeţi în minunile promise de candidaţi, că de multe ori v-aţi pierdut chiar şi speranţa. Cunosc sentimentele pentru că le-am trăit şi eu. Eu vin din mijlocul vostru, sunt născut în Sebeş şi simt în mine acest oraş. La fel cum o faceţi şi voi. Nu fac nicio promisiune. Vă propun 5 teme mari. Atât. 5 proiecte ce se pot face în patru ani:

• Reabilitarea centrului istoric și promovarea unui târg de produse tradiționale românești

• Amenajarea Parcului Arini

• Reabilitarea sistemului de sănătate și a sportului local

• Anveloparea blocurilor prin programul național privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe

• Locuințe pentru tineri

Dacă facem lucrurile pe care vi le-am spus, schimbăm oraşul. De aici începem. O singură viaţă avem. Şi-o trăim acum. Anul ăsta, nu mai schimbaţi vopseaua, SCHIMBAŢI OAMENII! Susţineţi echipa tânără a Partidului România Unită. Susţineţi PRU, cu sigla ce are chipul lui Vlad Ţepeş. Pe mine mă găsiţi la poziţia a 9-a pe buletinul de vot pentru primărie. Iar pe colegii mei îi vedeţi la poziţia a 10-a  pe buletinul pentru Consiliul Local. Nu suntem bogaţi, dar suntem cei mai CURAŢI. Din 2016, la Sebeş, FACEM RÂNDUIALĂ CA LA SAŞI!

(P) Alegeri Locale 2016 – FACEM RÂNDUIALĂ CA LA SAŞI!
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii