sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – De ce aş alege echipa PSRO Vinţu de Jos în 5 iunie?

(P) Alegeri Locale 2016 – De ce aş alege echipa PSRO Vinţu de Jos în 5 iunie?

Publicat în 02.06.2016 la ora 8:00

ioan-bogatan-candidat-psro-vintu-de-jos-locale-2016Stimaţi alegători! E timpul ca Vinţu de Jos să treacă la un alt nivel şi când spun alt nivel mă refer la modul în care fructificăm împreună potenţialul comunei noastre. Echipa PSRO Vinţu de Jos, propune în următorul mandat, un program de dezvoltare a infrastructurii (canalizări, asfaltări), modernizare (bază sportivă şi de agrement) şi valorificare a potenţialului turistic din comună.

Am pornit la drum având creionate 25 de proiecte pentru Vinţu de Jos, dar după discuţiile cu localnicii am ajuns la concluzia că vinţenii au nevoie de mult mai mult, iar noi suntem dispuşi să facem ceva pentru ei şi pentru a le asigura tot confortul necesar unui trai european.

Nu v-aţi săturat ca în Vinţu de Jos să nu se facă mai nimic de la un mandat la altul? Nu v-aţi întrebat niciodată ce se întâmplă cu bugetul local, unde sunt banii voştri? Nu credeţi că este timpul ca un om cu experienţă să conducă Primăria Vinţu de Jos? Trebuie înţeles că Ioan Bogăţan alături de consilierii de pe lista PSRO Vinţu de Jos nu vor să facă politică în Vinţ, ci administraţie.

Ne preocupă mai mult bunul mers al comunei decât pierderea de timp şi lipsa de implicare în viaţa comunităţii din Vinţ, iar principalul avantaj al candidatului Ioan Bogăţan este dat de experienţa acumulată ca viceprimar al municipiului Alba Iulia. Proiectele noastre sunt reprezentate de problemele oamenilor. Aici vorbim despre extinderea reţelei de apă şi canalizare în întreaga comună. Asfaltarea şi modernizarea străzilor, extinderea şcolii gimnaziale la un nivel care să permită desfăşurarea în condiţii optime a orelor de curs şi a tuturor activităţilor legate de şcoală, asigurarea asistenţei medicale permanente, prelungirea reţelei de gaz metan în satul Mereteu, valorificarea potenţialului turistic al comunei, parcuri de joacă pentru fiecare sat din comună, sunt doar câteva din punctele pe care le considerăm necesare în perioada următoare.

Aceste proiecte ar fi trebuit realizate de cel puţin 10 ani, ţinând cont de puterea economică a comunei noastre, însă din motive lesne de înţeles acest lucru nu s-a produs, probabil o parte din aleşii locali având alte preocupări şi nu administrarea corespunzătoare a comunei Vinţu de Jos. Aşadar pe 5 iunie 2016, vă propunem să votaţi PSRO Vinţu de Jos, alcătuit în următoarea componenţă: Ioan BOGĂŢAN – Primar; Constantin PRALEA, Sorin ALB, Adela ZDRENGHEA, Florin JICĂREAN, Zeno MERMEZAN, Adrian STOICA, Ioan BUDA, Monica MACOVEI, Lucian SĂRĂSCĂIAN, Cristina COMAN, Cristian ORDEAN, Mircea CETEAN, Nicolae DICU, Aurel POENAR – consilieri locali. Programul electoral al PSRO Vinţu de Jos poate fi găsit pe pagina de Facebook, PSRO Vinţu de Jos, ceea ce trebuie înţeles că nu sunt promisiuni de campanie ci proiecte palpabile, realizabile în următoarele două mandate.

PSRO Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Comentarii