sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Comuna Daia Română are în continuare nevoie de primarul liberal Visarion Hăprian

(P) Alegeri Locale 2016 – Comuna Daia Română are în continuare nevoie de primarul liberal Visarion Hăprian

Publicat în 19.05.2016 la ora 9:00

haprianDupă mai mulţi ani la cârma comunei Daia Română, primarul liberal Visarion Hăprian ştie cu exactitate ce trebuie făcut în comunitatea pe care o conduce şi cum trebuie făcut, iar administraţia publică locală este deja un domeniu pe care îl cunoaşte foarte bine.

Realizările din ultimii ani din întreaga comună se leagă de numele lui Visarion Hăprian, care a dovedit că nimic nu e imposibil pentru un primar serios. Astfel, toate gospodăriile din comuna Daia Română sunt racordate la reţeaua de apă potabilă şi canalizare, s-au asfaltat 10 km de drumuri agricole şi 5 km de drumuri comunale, toate străzile au fost modernizate, s-a extins sistemul de iluminat cu leduri, există monitorizare prin sistem de supraveghere video pentru a creşte siguranţa cetăţenilor, s-au realizat proiecte pentru dotarea cu utilaje pentru întreţinerea drumurilor (tractor, lamă zăpadă, măturător stradal etc.) şi dotarea cu buldoexcavator, s-au amenajat vestiarele de la baza sportivă, s-a achiziţionat o maşină de pompieri etc. Visarion Hăprian candidează pentru un nou mandat din partea Partidului Naţional Liberal şi are alături o echipă formată din oameni devotaţi binelui comunităţii. Împreună cu consilierii PNL şi cu susţinere din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Alba, domnul Ion Dumitrel, primarul Visarion Hăprian şi-a propus, pentru mandatul 2016 – 2020, noi obiective: asfaltarea tuturor drumurilor agricole aflate în domeniul public al localităţii, finalizarea platformei industriale, atragerea de investitori pentru crearea de locuri de muncă, susţinerea sportului şi a culturii, igienizarea cursului de apă Valea Dăii de la intrarea până la ieşirea din comună etc. De asemenea, s-a câştigat un proiect pentru asfaltarea tuturor străzilor din comună, există semnat un contract pentru intabularea gratuită a intravilanului şi extravilanului localităţii, există proiect câştigat pentru reabilitarea căminului cultural şi construcţia unei gradiniţe noi ş.a.m.d. Toate acestea dovedesc că Daia Română are în continuare nevoie de primarul liberal Visarion Hăprian!

PNL Alba – Publicitate electorală

Facebook 

(P) Alegeri Locale 2016 – Comuna Daia Română are în continuare nevoie de primarul liberal Visarion Hăprian
1 (20%) 2 votes

Comentarii