Rămâi conectat

Actualitate

Deschidere în mod civilizat, fără bâlci şi nebunie, a magazinului Billa din Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

BILLA-Sebes-deschidereDeschiderea oficială a magazinului BILLA din Sebeş a avut loc astăzi, la ora 7.00, când primii 100 de clienţi şi-au putut face cumpărăturile. Însă BILLA nu a avut parte de „nebunia” specifică deschiderii oricărui nou supermarket.

Acest lucru se poate datora faptului că în Sebeş există de ceva vreme Penny, Kaufland sau LIDL, a orei matinale la care s-a realizat deschiderea sau a ofertelor nesatisfăcătoare aduse de BILLA, deşi promoţii au existat la majoritatea produselor, iar în perioada 27 martie – 2 aprilie 2014 pentru fiecare 50 lei din valoarea bonului de casă, clienţii vor primi un bon valoric de câte 10 lei.

Prin deschiderea noului supermarket, BILLA România îşi extinde în mod constant reţeaua ajungând la 80 de magazine și vine în întâmpinarea clienţilor care doresc o gamă variantă de produse la cel mai bun preţ. Magazinul situat pe strada Decebal, numărul 1, va oferi clienților 6.000 de articole într-un spaţiu de vânzare de peste 650 mp.

Magazinul din Sebeș pune la dispoziţia clienților o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificație și patiserie, dar şi un bogat sortiment de carne proaspătă. La magazinul din Sebeș clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Bărbat de 48 de ani cercetat de polițiști, după ce a găsit un card într-un bancomat din Sebeș și a sustras suma de 1.500 de lei, de pe acesta

sebesinfo.ro

Publicat

în

Joi, 18 aprilie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 48 de ani, din comuna Gârbova, ca persoană bănuită de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 14 ianuarie 2024, în timp ce se afla la sediul unei bănci din municipiul Sebeș ar fi efectuat operațiuni financiare și ar fi sustras suma de 1.500 de lei de pe cardul unei femei care își uitase cardul în interiorul bancomatului.

Cercetările sunt continuate, în vederea recuperării prejudiciului și stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 19 ani din Sebeș cercetat de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea sub efectul substanțelor psihoactive, pe strada Parcul Arini

sebesinfo.ro

Publicat

în

Joi, 18 aprilie 2024, în jurul orei 20.40, polițiștii rutieri din Sebeș au oprit, pentru control, pe strada Parcul Arini din Municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Sebeș.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 50 de ani din Sebeș rănit, după ce a fost surprins și accidentat de un autoturism, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă

sebesinfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit pe raza localității Răchita unde s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuat de polițiști, a rezultat că un bărbat de 50 de ani, din Municipiul Sebeș, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Răchita, comuna Săsciori.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes