Rămâi conectat

Învățământ-Cultură

Campanie de strângere de cărți pentru biblioteca Școlii gimnaziale din Gârbova de Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Bibliobusbibliobus-cj-albaul Consiliului județean Alba va ajunge în comuna Gîrbova de Sebeș, miercuri, 1 iulie 2015, la ora 9.00, unde copiii  vor ajuta la aranjarea în Biblioteca Școlii a cărților donate de cei care au dorit să se alăture campaniei de strângere de cărți inițiată cu ajutorul Bibliobusului.

Toți cei prezenți vor beneficia de un atelier de creație care va cuprinde confecționarea de semne de carte embosate dar și de vizitarea Bibliobusului și a unei expoziții constând în obiecte, majoritatea reciclabile, decorate cu tehnica șervețelului, pentru a arăta că orice lucru contează și orice har se poate dezvolta împreună cu cititul.

Această zi premergătoare evenimentului „Hai să facem o Bibliotecă!” inițiat de o fostă elevă a Școlii din Gîrbova, se dorește a fi o zi de carte din suflet pentru suflet, mulțumind totodată celor care au dăruit cărțile pentru acest eveniment unic!

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
2 Comentarii

Un comentariu

  1. Avatar

    Cosmin

    25.06.2015 la 0:00

    Deci sa fim intelesi: Campania de strangere de carti nu este nicidecum a CJ Alba ! Aceasta institutie este doar un colaborator, un donator, in campania initiata de cativa voluntari pe pagina de facebook „Hai sa facem o biblioteca”. Evenimentul principal va fi in data de 3 iulie la Garbova. Acest eveniment este doar un motiv (pentra a cata oara?) de a iesi in fata cu o institutie a statului. De a lua meritele unor oameni (sa se inteleaga civili) care au organizat aceasta actiune. Dar voi cei de la Sebesinfo se pare ca dati in continuare mai multa importanta institutiilor statului decat obiectivismului si corectitudinii meseriei din care faceti parte. Felicitari si bafta in continuare.

  2. sebesinfo.ro

    sebesinfo.ro

    25.06.2015 la 17:49

    Poti scrie un material si o sa-l publicam ca drept la replica pentru articolul de mai sus (il trimiti prin optiunea stirea ta). Stirea ne-a parvenit ca si comunicat de presa trimis de catre biroul de presa al CJ Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Învățământ-Cultură

Echipa Liceului Tehnologic Sebeș, locul III la faza județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială

sebesinfo.ro

Publicat

în

Echipa PRIETENI CU ZÂMBETUL a Liceului Tehnologic Sebeș, formată din DAMIAN ANA-MARIA, FĂȚAN ELENA GEORGIANA, PETRUȚ MARIA DARIA, ZĂMORA DARIA MELISA și STERP  BIANCA  GEORGIANA, eleve ale clasei a X-a A, sub coordonarea domnului profesor VASILE CREȘTIN, a obținut PREMIUL III la Concursul Național de Planuri de Afaceri Maratonul pentru Educație Antreprenorială Alba,   organizat de CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, la Casa de Cultură a Studentilor din Alba Iulia, în data de 15.04.2024.

Echipa mulțumește, în mod deosebit, conducerii Liceului Tehnologic Sebeș pentru sprijin, dar, nu în ultimul rând, și susținătorilor, colegilor din clasele a IX-a, a X-a și a XII-a, Tătar Carlos, Vlad Timeea, Drăgușin Antonia, Codău Răzvan, Buda David, Băcilă Adelina, Băcăințan Bianca, Drăguescu Marius, Florea Teodora, Hațegan Claudiu și Topor-Sas Andrei.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Andra Ghişoiu, elevă a Colegiului National „Lucian Blaga” Sebes, a câștigat Premiul de Excelență la Concursul interjudetean de matematică „Pitagora”

sebesinfo.ro

Publicat

în

Un moment de mândrie pentru comunitatea educațională din Sebeș: Andra Ghişoiu, o elevă dedicată și talentată a Colegiului Național „Lucian Blaga”, a fost distinsă cu Premiul de Excelență la cea de-a XXIII-a ediție a Concursului interjudețean de matematică „Pitagora”.

Acest premiu, cel mai înalt din cadrul competiției, a fost acordat în recunoașterea performanței sale remarcabile la nivelul clasei a VI-a, unde Andra a reușit să se distingă printre peste 300 de elevi veniți la acesta competitie din județele Alba, Mureș, Cluj și Sibiu. Succesul său subliniază excelența academică și contribuie la renumele deja stabilit al Colegiului Național „Lucian Blaga”.

Concursul „Pitagora” a avut loc sâmbătă, 6 aprilie 2024, la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia și s-a adresat elevilor din ciclul gimnazial, clasele IV-VIII. Acesta încurajează dezvoltarea personală și cognitivă a participanților, punându-le la încercare abilitățile matematice și pregătindu-i pentru viitoarele provocări profesionale și sociale.

La baza succesului Andrei stă dedicarea și expertiza profesorului său de matematică, Liliana Lorintz, care a ghidat-o prin complexitățile materiei și a contribuit semnificativ la pregătirea ei pentru competiție. Acest triumf reafirmă angajamentul Colegiului Național „Lucian Blaga” față de promovarea excelenței în educație și susținerea elevilor în atingerea celor mai înalte standarde academice.

Evenimentul este susținut de un parteneriat solid între Inspectoratul Școlar Județean Alba, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia și Asociația de părinți a Școlii Gimnaziale „Vasile Goldiș”, subliniind importanța colaborării comunității în sprijinirea educației de calitate. Înscris în Proiectul Educațional „Matematica și starea de bine” și având numărul CPEERI 2023-2024, nr.24953/01.02.2024, concursul „Pitagora” demonstrează angajamentul constant al instituțiilor educaționale și autorităților locale față de dezvoltarea armonioasă și integrată a tinerilor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Rezultate foarte bune obținute de elevii Liceului Tehnologic Sebeș, la concursurile școlare

sebesinfo.ro

Publicat

în

Felicitări elevului nostru, Precupescu Ricardo Fabian, clasa a XII-a A, pentru premiul III, obținut la Olimpiada de Limbi Romanice – Limba spaniolă – etapa județeană, din 23 martie 2024 și, nu în ultimul rând, profesorului coordonator Lucia Modoeanu!

De asemenea, în data de 30.03.2024, s-a desfășurat Concursul „ȘTIU ȘI APLIC”, etapa județeană, unde Liceul Tehnologic Sebeș a participat cu 3 echipe:

1. Tacu Alexandra –  clasa a X-a C și Gălățan Nicolae – clasa a X-a D – prof. coordonator Maniu Daniela- Locul III;
2. Rotariu Antonia -clasa a XI-a C și Stănilă Mircea – clasa a XI-a B – prof. coordonator Budoiu Dumitru – Locul III;
3. Furdui Raul – Profesional 1E și Bogdan Marius – Profesional 2D – prof. coordonator Kellinger Marcel – Mențiune.

FELICITĂRI TUTUROR ELEVILOR !

Consilier educativ,
Prof. Suciu Florina Mihaela


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes